bouwnummer 1

verkocht

VOORHUIS

Aan de historische Voordijk in Barendrecht wordt dit prachtige Voorhuis ontwikkelt. De twee-onder-één-kap woning heeft een woonoppervlak van circa 212 m2en ligt op een perceel van ca. 395 m2 op het Noord/Oosten. De woning ligt aan het binnenterrein van het project en is alleen bereikbaar voor bewoners van ERF357 en hun gasten.

aanzicht voorgevel

aanzicht achtergevel

aanzicht linker zijgevel

aanzicht rechter zijgevel

Begane grond

 • Woonkamer: ca. 44.7 m2
 • Keuken: ca. 23 m2
 • Entreehal: ca. 4.9 m2
 • Toilet: ca. 1.1 m2
 • Berging: ca. 2.3 m2

1e Verdieping

 • Slaapkamer 1: ca. 26 m2
 • Slaapkamer 2: ca. 19 m2
 • Slaapkamer 3: ca. 10,4 m2
 • Badkamer: ca. 8,5 m2
 • Gang: ca. 9.9 m2
 • Toilet: ca. 1.3 m2
 • Kast: ca. 1.0 m2

2e Verdieping

 • Slaapkamer 4: ca. 13 m2
 • Slaapkamer 5: ca. 17.5 m2
 • Gang: ca. 8.7 m2
 • Bergruimte: 4 m2
 • Optioneel Toilet: ca. 1.2 m2

Indeling begane grond
De woningen in het Voorhuis beschikken over een fraaie entree aan de kopgevel van het pand; deze entree biedt toegang tot de entreehal met aangrenzend een eerste toilet. De hal brengt u naar de aparte (eet)keuken (ca. 23 m²) en de woonkamer (ca. 44,5 m²). De woonkamer biedt uitzicht op en toegang tot de tuin via een schuifpui in de zijgevel en een loopdeur in de achtergevel. De twee parkeerplaatsen bevinden zich naast de woning met daarachter de berging.

Eerste verdieping
Op de eerste etage zijn drie ruime slaapkamers. Slaapkamer 1 (ca. 26 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en v.v. een dakkapel in het zijdakvlak en 2 ramen in de kopgevel; Slaapkamer 2 (ca. 19 m2), deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en v.v. een dakkapel en kopgevelraam; Slaapkamer 3 (ca. 10,5 m²) is eveneens gelegen aan de achterzijde en v.v. een raam. De overloop biedt tevens toegang tot de royale badkamer (ca. 8,5 m²) met bad, douche en wastafel; separaat toilet en werkkast.

Tweede verdieping
Op de tweede etage van de woning vindt u de ruime overloop (ca. 8,5 m²), met aansluitingen voor de wasmachine en droger en toegang tot maar liefs 2 slaapkamers alsmede de werkkast met opstelplaats voor de c.v.-combi ketel. Slaapkamer 4 (ca. 13 m²) v.v. dakraam; slaapkamer 5 (ca. 17,5 m²) v.v. dakraam.

Algemeen:
Alle woonvertrekken op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming). Het zuidelijk gelegen voorhuis (bouwnummer 2) heeft zonnepanelen op het dak, die ook dienen voor het noordelijke Voorhuis (bouwnummer 1). Hiervoor zal een VVE worden opgericht voor de beide eigenaren.

Aanvullend: voor de inrichting van de keuken is een stelpost opgenomen van € 7.500,00. Dit budget kunt u vrij besteden bij de project keukenleverancier (die u hiervoor een mooie aanbieding zal doen). Wilt u de stelpost gebruiken bij een keukenleverancier van uw keuze, dan kan dat natuurlijk ook. Wel zal de installatie van de keuken door u zelf, na oplevering moeten geschiedden.

De badkamer en het toilet worden standaard afgewerkt met Mosa tegels, Villeroy en Boch sanitair en Grohe douchecombinatie (conform opstelling bij badkamer leverancier).

Omschrijving terrein
De opzet van het plan is geïnspireerd op het boerenerf. Dit komt terug in de algehele opzet van de woningen waar duidelijk het Voorhuis en de verschillende ERFwoningen te herkennen zijn.

Het erf zelf is vooral autoluw en gematerialiseerd met karakteristieke materialen zoals een gebakken bestrating en rustiek split op het parkeerpleintje. Het ontwerp hiervoor is gemaakt door OKRA Landschapsarchitecten.

Naast de verfijning in de bestrating is er ook veel aandacht voor gemeenschappelijk groen in de vorm van beplanting en bomen. Het erf is misschien wel het hart van het plan; een grote gedeelde voortuin waar kinderen vrij kunnen spelen en er gezellige buurtactiviteiten kunnen plaatsvinden.

Voorhuis
Het Voorhuis heeft een prominente positie bij de entree van het plan en heeft ten opzichte van de ERFwoningen ook echt een statig karakter. Dit wordt versterkt door de luxe langgerekte roodbruine betonstenen die het fundament zijn van de woning.

Het Voorhuis heeft een riante dakkap die wordt vormgegeven door een aluminium felsbeplating; scherp en modern. Het geheel wordt verrijkt met houten louvres die prijken op de koppen van de woning. De kozijnen van het Voorhuis worden uitgevoerd in donker geschilderd hout.

Disclaimer
Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Alle informatie op deze website is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het overzicht

Klik hier