bouwnummer 4

verkocht

ERFwoning

Aan de historische Voordijk in Barendrecht wordt deze prachtige ERFwoning ontwikkelt. De geschakelde ERFwoning heeft een woonoppervlak van circa 190 m2 en ligt op een perceel van ca. 210 m2 op het oosten. De woning ligt aan het kindvriendelijke binnenterrein en is alleen bereikbaar voor bewoners van ERF357 en hun gasten.

aanzicht voorgevel

aanzicht achtergevel

aanzicht linker zijgevel

aanzicht rechter zijgevel

Begane grond

 • Woonkamer: ca. 30 m2
 • Keuken: ca. 19.5 m2
 • Entreehal: ca. 4 m2
 • Toilet: ca. 1.1 m2
 • Garage: ca. 16.6 m2

1e Verdieping

 • Slaapkamer 1: ca. 15 m2
 • Slaapkamer 2: ca. 13 m2
 • Slaapkamer 3: ca. 17 m2
 • Slaapkamer 4: ca. 10 m2
 • Badkamer/toilet: ca. 10 m2
 • Overloop: 8.7 m2

2e Verdieping

 • Zolder: ca. 29 m2

Indeling begane grond
De ERFwoning en heeft een carport en een garage. Via de carport bereikt u de ingang van de woning en een entreehal met aangrenzend een eerste toilet. Via de hal brengt u naar de aparte (eet)keuken (ca. 19 m2) en de woonkamer (ca. 30 m2). De woonkamer biedt uitzicht op de tuin via een schuifpui.

Indeling eerste verdieping
Op de eerste etage zijn vier ruime slaapkamers gesitueerd. Slaapkamer 1 (ca. 15 m2) gelegen aan de achterzijde van de woning en v.v. een dakraam; Slaapkamer 2 (ca. 13 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning en v.v. een dakkapel; Slaapkamer 3 (ca. 17 m2) is eveneens gelegens aan de voorzijde en v.v. een dakkapel. Slaapkamer 4 (ca. 10 m2) ligt aan de achterzijde van de woning en is v.v. een dakraam. Een royale badkamer (ca. 10 m2) met bad, douche, wastafel en toilet.

Indeling tweede verdieping
Op de tweede etage van de woning vindt u de ruime zolder (ca. 29 m2), met aansluitingen voor de wasmachine en droger alsmede de opstelplaats voor de c.v.-combi ketel. Door het plaatsen van een dakraam (meerwerk) is hier eenvoudig een royale 5e slaapkamer te realiseren.

Algemeen: Alle woonvertrekken op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming). De woningen zijn op het achterdakvlak voorzien van zonnepanelen.

Aanvullend: voor de inrichting van de keuken is een stelpost opgenomen van € 6.500,00. Dit budget kunt u vrij besteden bij de later aan te wijzen keukenleverancier (die u hiervoor een mooie aanbieding zal doen). Wilt u de stelpost gebruiken bij een keukenleverancier van uw keuze, dan kan dat natuurlijk ook. Wel zal de installatie van de keuken door u zelf, na oplevering moeten geschiedden.

De badkamer en het toilet worden standaard afgewerkt met Mosa tegels, Villeroy en Boch sanitair en Grohe douchecombinatie (conform opstelling bij badkamer leverancier).

Omschrijving terrein
De opzet van het plan is geïnspireerd op het boerenerf. Dit komt terug in de algehele opzet van de woningen waar duidelijk het Voorhuis en de verschillende ERFwoningen te herkennen zijn.

Het erf zelf is vooral autoluw en gematerialiseerd met karakteristieke materialen zoals een gebakken bestrating en rustiek split op het parkeerpleintje. Het ontwerp hiervoor is gemaakt door OKRA Landschapsarchitecten.

Naast de verfijning in de bestrating is er ook veel aandacht voor gemeenschappelijk groen in de vorm van beplanting en bomen. Het erf is misschien wel het hart van het plan; een grote gedeelde voortuin waar kinderen vrij kunnen spelen en er gezellige buurtactiviteiten kunnen plaatsvinden.

ERFwoningen
De ERFwoningen zijn geïnspireerd op de traditionele houten schuren die van origine op boerenerven te vinden zijn. Hout is hier dan ook het basismateriaal. Er zijn 3 verschillende schuren (die meerdere ERFwoningen herbergen) op het erf. We passen voor de ERFwoningen 2 kleuren hout toe om de nodige variatie in het plan te krijgen; naturel en donker gebeitst hout. Ook bij deze woningen wordt het dak uitgevoerd met een aluminium-felsbeplating en ruime aluminium dakkapellen prijken op het dak. De kozijnen van de ERFwoningen worden uitgevoerd in donker geschilderd hout.

Disclaimer
Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Alle informatie op deze website is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het overzicht

Klik hier