bouwnummer 9

VERKOCHT

Vrijstaande ERFwoning

Aan de historische Voordijk in Barendrecht wordt deze prachtige ERFwoning ontwikkelt. De vrijstaande ERFwoning heeft een woonoppervlak van circa 225 m2 en ligt op een perceel van maar liefst ca. 390 m2 op het zuidwesten. De woning ligt aan het kindvriendelijke binnenterrein en is alleen bereikbaar voor bewoners van ERF357 en hun gasten.

aanzicht voorgevel

aanzicht achtergevel

aanzicht linker zijgevel

aanzicht rechter zijgevel

Begane grond

 • Woonkamer: ca. 40 m2
 • Keuken: ca. 24.5 m2
 • Entreehal: ca. 4 m2
 • Toilet: ca. 1.1 m2
 • Garage: ca. 16.5 m2

1e Verdieping

 • Slaapkamer 1: ca. 15.5 m2
 • Slaapkamer 2: ca. 13.5 m2
 • Slaapkamer 3: ca. 19.5 m2
 • Slaapkamer 4: ca. 15 m2
 • Badkamer: ca. 8.5 m2
 • Overloop: ca. 11.9 m2
 • Toilet: ca. 1.1 m2

2e Verdieping

 • Slaapkamer 5: ca. 18 m2
 • Overloop: ca. 9 m2
 • Badkamer: ca. 5 m2
 • Kast: ca. 1.3 m2

Indeling begane grond
De vrijstaande ERFwoning en heeft een carport, een garage en een extra, eigen parkeerplaats. Via de carport bereikt u de ingang van de woning en een entreehal met aangrenzend een eerste toilet. Via de hal brengt u naar de aparte (eet)keuken (ca. 24,5 m²) en de woonkamer (ca. 40 m²). De woonkamer biedt uitzicht op en toegang tot de tuin via dubbele openslaande deuren. Garage (ca. 16,5 m²) v.v. kanteldeur en aan de achterzijde loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste etage biedt de ruime overloop (ca. 12 m²) toegang tot de vertrekken en tevens vindt u hier de trap naar de 2e verdieping; Slaapkamer 1 (ca. 15,5 m²) gelegen aan de achterzijde van de woning en v.v. een dakraam en een zijraam; Slaapkamer 2 (ca. 13,5 m²), deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en v.v. een dakkapel en een zijraam; Slaapkamer 3 (ca. 19,5 m²) is eveneens gelegen aan de voorzijde en v.v. 2 dakkapellen en een zijraam. Slaapkamer 4 (ca. 15 m²) ligt aan achterzijde van de woning en is v.v. een dakraam en een zijraam. Een royale badkamer (ca. 8,5 m²) met bad, douche en wastafel en een separaat toilet.

Tweede verdieping
Op de tweede etage van de woning vindt u de ruime overloop met aansluitingen voor de wasmachine en droger alsmede de opstelplaats voor de c.v.-combi ketel; werkkast; slaapkamer 5 (ca. 18 m²) v.v. 2 dakramen en een kopgevelraam; badkamer 2 v.v. douche, toilet en wastafel.

Algemeen:
Alle woonvertrekken op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming). De woning is op het achterdakvlak voorzien van zonnepanelen.

Aanvullend: voor de inrichting van de keuken is een stelpost opgenomen van € 8.500,00. Dit budget kunt u vrij besteden bij de project keukenleverancier (die u hiervoor een mooie aanbieding zal doen). Wilt u de stelpost gebruiken bij een keukenleverancier van uw keuze, dan kan dat natuurlijk ook. Wel zal de installatie van de keuken door u zelf, na oplevering moeten geschiedden.

De badkamer en het toilet worden standaard afgewerkt met Mosa tegels, Villeroy en Boch sanitair en Grohe douchecombinatie (conform opstelling bij badkamer leverancier).

Omschrijving terrein
De opzet van het plan is geïnspireerd op het boerenerf. Dit komt terug in de algehele opzet van de woningen waar duidelijk het Voorhuis en de verschillende ERFwoningen te herkennen zijn.

Het erf zelf is vooral autoluw en gematerialiseerd met karakteristieke materialen zoals een gebakken bestrating en rustiek split op het parkeerpleintje. Het ontwerp hiervoor is gemaakt door OKRA Landschapsarchitecten.

Naast de verfijning in de bestrating is er ook veel aandacht voor gemeenschappelijk groen in de vorm van beplanting en bomen. Het erf is misschien wel het hart van het plan; een grote gedeelde voortuin waar kinderen vrij kunnen spelen en er gezellige buurtactiviteiten kunnen plaatsvinden.

ERFwoningen
De ERFwoningen zijn geïnspireerd op de traditionele houten schuren die van origine op boerenerven te vinden zijn. Hout is hier dan ook het basismateriaal. Er zijn 3 verschillende schuren (die meerdere ERFwoningen herbergen) op het erf. We passen voor de ERFwoningen 2 kleuren hout toe om de nodige variatie in het plan te krijgen; naturel en donker gebeitst hout. Ook bij deze woningen wordt het dak uitgevoerd met een aluminium-felsbeplating en ruime aluminium dakkapellen prijken op het dak. De kozijnen van de ERFwoningen worden uitgevoerd in donker geschilderd hout.

Disclaimer
Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Alle informatie op deze website is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar het overzicht

Klik hier